Cadeaubon

Zoek je een ideaal geschenk? Wil je iemand wat meer “me”-time bezorgen!

Kies dan voor een oprANNgeerbon!

Door op te ruimen creëer je meer tijd, tijd die anders verloren gaat in het zoeken naar spullen, spullen die we niet echt nodig hebben. Wanneer het opgeruimd is, heb je minder stress, krijg je overzicht, rust en meer tijd.
Tijd om iets leuks te doen!

Ken je zo iemand die wel wat extra steun kan gebruiken bij het opruimen?
Of iemand die nood heeft aan structuur in zijn administratie?

“Turbo” bon  €70

Tijdens deze turbosessie kom ik langs voor een turbo- adviesgesprek waarbij we oplossingen bedenken voor het persoonlijk “organizing” probleem. Rommelnesten, stapels papier of problemen bij familie-planning. Ik geef graag inspirerende, handige en bruikbare tips om de knelpunten aan te pakken.

“Compact” bon€115

Deze bon is goed voor een opruimsessie van 3 uur. We pakken een bureau, kledingkast, boekenkast of ander rommelnestje aan. Door een telefonisch kennismakingsgesprek bepalen we hoe we aan de slag gaan. Enkele foto’s van de rommelplek helpen om de aanpak te bepalen.

“Full Option” bon€165

Deze bon is goed voor een volledig oprANNgeerpakket, nl. een kennismakingsgesprek plus een opruimsessie van 3 uur. Bij het kennismakingsgesprek worden knelpunten besproken. Welke punten nemen we onder handen? Daarna wordt een plan van aanpak opgesteld, bij een tweede bezoek starten we de opruimsessie.

Volg oprANNgeren

Hertogstraat 6, 3111 Wezemaal
+32(0)497 84 73 19
ann@opranngeren.be
BTW: BE 0672.855.148