Opranngeren

Gaan de deuren van je kleerkast niet meer dicht?

Workshop

Gaan de deuren van je kleerkast niet meer dicht? Liggen de bergen speelgoed van je kinderen rond te slingeren, maar toch vervelen ze zich? Is je smartphone stuk maar kan je het garantiebewijs niet vinden? Verlies je vaak tijd door eindeloos te zoeken achter spullen in die chaos?
Herken je jezelf in één of meer van bovenstaande situaties ?
Via een workshop kunnen we dit samen aanpakken.

Hoe?

Nodig je vriendinnen of familie uit om samen dit probleem aan te pakken. Dit kan in de vorm van een inspirerende workshop. Het levert jou en je vriendinnen nog heel wat tips op om verder mee aan de slag te gaan.

Misschien ontdekken jullie super leuke spullen bij elkaar die je kan ruilen. Of je vriendinnen vinden kledij van jouw leuk die hen best wel past. Ofwel genieten jullie gewoon van een gezellig avond onder vriendinnen.

Jullie krijgen eerst een theoretische uitleg en daarna oefenen we dit in praktijk. De bedoeling van deze workshop is dat jullie elkaar bestuiven en steeds verder gaan in het opschonen en opruimen van je eigen huis. De workshop zal aanstekelijk werken zodat jullie elkaar uitdagen nog een stapje verder te gaan. Zo moedigen jullie elkaar aan om je huis op orde te brengen en te houden.

Nodig enkele vrienden of vriendinnen uit bij jouw thuis.
Het wordt amusant, interessant en leerrijk.

Andere mogelijkheden ? Heb je nood aan een andere aanpak?

Individuele begeleiding kan ook. Jij bepaalt het onderwerp dat we gaan aanpakken. Je krijgt tools mee waarmee we samen aan de slag gaan. Na deze workshop kan je zelf-standig verder om zo orde te scheppen.

Heb je gehoord over de KonMari-methode? Wil je daar meer over weten? Ik kan je kort en krachtig op weg zetten om hier verder mee aan de slag te gaan.

Een andere formule zoals een lezing is mogelijk. Jullie krijgen eerst een theoretische uiteenzetting over structuren. Nadien ga ik dan in op vragen vanuit het publiek.

Volg oprANNgeren

Hertogstraat 6, 3111 Wezemaal
+32(0)497 84 73 19
ann@opranngeren.be
BTW: BE 0672.855.148